Heminredning.nu – Inspiration till hemmet

Inredning ligger många varmt om hjärtat och nätet är idag en utmärkt plats för att leta efter såväl nya produkter till smarta idéer på hur man enkelt kan göra förändringar i sitt hem. Idag finns det en mängd olika sidor som vill vara med och delge detta till sina läsare och en ny uppstickare bland dessa sajter är Heminredning.nu.

Sajten startade under våren 2017 med syftet att bli en inspirationskälla för den som vill förändra sitt hem. Sidan drivs inte utav några inredare eller proffs, utan utav människor med ett gediget intresse för färg och form som vill kunna sprida sitt intresse till andra.

Här kombineras informativa artiklar med nyhetsinlägg om de senaste trenderna, samt hjälpsamma tips som du enkelt kan ta till dig i din egen inredning. Till exempel hittar du artiklar om hur du får till en enhetlig inredningsstil i hela hemmet samt hur man får en bra balans mellan olika färger.

Hemsidan har en ljus och stilren design där man låter bilderna ligga i fokus. Förutom vanliga bilder finns här inspirerande collage och videos som kompletterar artiklarna. Högst upp på sidan hittar man en tydlig meny varifrån man kan nå såväl de senaste blogginläggen som mer informationsgivande texter. Inne vid bloggflödet frontas de senaste inläggen högst upp med hjälp utav intresseväckande bilder i ett stilrent bildspel.

För att kunna sprida sina inlägg ytterligare har sidan planer på att även finnas på sociala medier för att vara där sina läsare är. Här kan man då göra mindre uppdateringar som uppmanar när ett nytt inlägg har skrivits, men även göra separata inlägg för att nå ut på nätet. Om man vill hänga med i de senaste trenderna är det alltså deras profiler som man ska följa.