Vmhockey.se – Din självklara VM-guide

Sport är ett ämne som väldigt många intresserar sig av. Men att hänga med i allt som händer här är inte alltid så enkelt. För att hjälpa till med detta finns det idag en mängd bra hemsidor som snabbt låter dig ta del av de senaste nyheterna inom en specifik sport. Vmhockey.se är en hemsida som sedan nystarten med ny ägare 2011, fokuserat på att bli den självklara sajten för den som söker information kring världsmästerskapen i ishockey.

Här finns information kring såväl den stora turneringen för världens herrlandslag som damernas turnering och den numera väl bevakade juniorturneringen. Dessutom bevakas från och med i år de mindre turneringarna som ingår i Euro Hockey Tour.

När man kommer in på sajten möts man av en stilren svart-vit layout som ger ett mycket seriöst intryck. Med hjälp av tydliga menyer hittar du enkelt fram till just den information som du söker. De senaste nyheterna visas i ett prydligt flöde och förutom detta kan du titta tillbaka i arkivet och läsa mer om de tidigare mästerskapen som har spelats.

Sajten levererar förutom nyheter kring det årliga mästerskapen, en mängd användbar information som kan komma till nytta för den som vill följa turneringen. Till exempel finns här en tv tablå över samtliga matcher, där du utöver klockslag för nedsläpp kan se vilken kanal som kommer att visa den specifika matchen. I Sverige är det Viaplay som äger rättigheterna till att visa matcherna.

Dessutom finner du här tabeller för hockey VM 2024 där du får en mycket tydlig överblick för hur det går för de olika lagen i jakten om en plats i slutspelet. Tabellerna uppdateras omedelbart efter att matcherna är avslutade, vilket gör att du alltid kan lita på att informationen som du hittar här är den aktuella.

Likt många andra så har Vmhockey.se en egen Facebookgrupp, där man direkt i sitt flöde kan få uppdateringar kring matchresultat och påminnelser om dagens kommande matcher. Genom att klicka Gilla får du därmed all information levererad till dig på ett mycket snabbt och enkelt sätt.