Resultat.nu – Portalen för spel och sport

Idag finns det en hel uppsjö utav olika klubbar, ligor och mästerskap att hålla reda på i sportens värld. Ofta finns det fler än ett lag som man vill hålla koll på och att göra detta kan ibland vara svårt och även ta en hel del tid. Det enklaste då kan vara att titta på tabellerna där laget deltar och på så sätt hålla koll på deras placering och om de tar sig uppåt eller nedåt.
Ställningarna i dessa tabeller är i sin tur beroende utav resultaten i de enskilda matcher som laget spelar.

Hos resultattjänsten Resultat.nu kan du hitta resultat för en mängd olika saker. Sidan är uppdelad i flera olika sektioner utefter tema så att du lättare ska kunna hitta resultat för just det som du söker. För den som har ett stort intresse utav sport och spel är sidan en guldgruva och en mycket stor källa till användbar kunskap.

Sidan har en ljus och clean layout där det huvudsakliga, resultaten, ligger i fokus. Via menyn högst upp kan du klicka dig in på den sektion som passar bäst in på det som du söker och därifrån ta dig vidare till rätt spel, liga eller mästerskap. På de respektive undersidorna finner du förutom samtliga resultat ifrån säsongen tillsammans med tillhörande tabell även information kring hur spelet i ligan går till, samt även ett arkiv där du kan se resultat ifrån tidigare säsonger.

Precis som för sidan Lotton.nu som vi jobbat med, presenterar man på Resultat.nu de senaste raderna för flera utav de största lottospelen på såväl den svenska som internationella marknaden. Förutom de rader som dragits kan man här se om det blev någon utdelning vid dragningen, samt vilken summa denna var på. Om man har missat att kontrollera sin rad kan man alltid gå tillbaka i arkivet och se resultatet för en gammal dragning.