Lottot.nu – Resultat på nätet

Att spela på olika lotterier och liknande är idag en mycket populär hobby som stora mängder svenskar delar. Möjligheten för att vem som helst, oavsett mängden förkunskap eller erfarenhet, kan vinna en stor summa pengar gör att människor i alla åldrar lockas till fenomenet. Inte heller brukat det vara särskilt dyrt att delta och den eventuella tillväxten utav de satsade pengarna kan många gånger bli väldigt positiv.

Svenska Spel är det statligt styrda bolaget som många väljer att spela hos. Inte bara för att de representerar en trygg organisation inom spelvärlden, utan även för de klassiska spel som de erbjuder i sitt sortiment. Ett spel som har över 35 år på nacken är Lotto, som vid sina två återkommande dragningar varje vecka lockar tusentals spelare. Många återkommer från vecka till vecka med en och samma rad i hopp om att den ska bli den utvalda. Raden ska bestå utav 7 nummer mellan 1 och 35, där alla har lika stor chans att förekomma. Att ett nummer dragits i den förra dragningen hindrar inte ifrån att det ska göra det även denna gång.

På hemsidan Lotton.nu hittar du resultaten ifrån de senaste lottodragningarna. Ett besök på hemsidan kan vara ett utmärkt sätt att kontrollera sin lottorad på om man missade den livesända dragningen. Förutom Lotto erbjuder man även lottoresultat för andra liknande spel såsom Keno eller Powerball. Det senare är ett amerikanskt lotteri som via olika ombud idag finns tillgängligt även för internationella spelare. Spelet har under åren levererat några utav världens största jackpottar bestående utav miljardbelopp.

Sajten har ett färgtema som stämmer överens med spelets klargröna kulör. Samtidigt har man valt att hålla de centrerade delarna i fokus och med en klassisk layout. Genom de olika flikarna högst upp kan man bläddra mellan de olika spelen och där hitta såväl de senaste resultaten som grundläggande information kring tider för spelstopp och vinstplaner.